Fügekrémleves kecskesajthabbal
Hozzávalók: 40 dkg (2 csomag) aszalt füge, 1,5 l víz, 3 dl tejszín, 1 rúd fahéj, 2 szelet citromkarika, méz, csipet tengeri só
A habhoz: 6 dkg natúr kecskesajtkrém, 2 dl tejszín, habszifon
A fügét a fahéjrúddal, a citromkarikákkal, a mézzel, csipet sóval puhulásig főzöm. Ha megfőtt, a fahéjrudat és a citromot eltávolítom, a fügét a lével összeturmixolom. Hozzákeverem a tejszínt, ha nem elég édes, mézzel édesítem. A habhoz a sajtkrémet botmixer segítségével egyneművé keverem a tejszínnel, habszifonba töltöm. Tálalásig hűtőbe teszem.
A szellem erejével: az okkultizmus harca a kereszténységgel
Mítoszoktól, misztériumoktól és babonaságoktól sűrűn átszőtt szellemi-vallási közegbe robbant bele a kereszténység »
Pünkösd után: a karizmák titkai
Hogyan alakult a Szentlélek ajándékainak megítélése az elmúlt 2 ezer évben »
Nők a pünkösdi mozgalomban
Növekvő szerepvállalás és alakuló trendek az Egyházban »