Fügekrémleves kecskesajthabbal
Hozzávalók: 40 dkg (2 csomag) aszalt füge, 1,5 l víz, 3 dl tejszín, 1 rúd fahéj, 2 szelet citromkarika, méz, csipet tengeri só
A habhoz: 6 dkg natúr kecskesajtkrém, 2 dl tejszín, habszifon
A fügét a fahéjrúddal, a citromkarikákkal, a mézzel, csipet sóval puhulásig főzöm. Ha megfőtt, a fahéjrudat és a citromot eltávolítom, a fügét a lével összeturmixolom. Hozzákeverem a tejszínt, ha nem elég édes, mézzel édesítem. A habhoz a sajtkrémet botmixer segítségével egyneművé keverem a tejszínnel, habszifonba töltöm. Tálalásig hűtőbe teszem.
„A Sátán újra a Földön lakik, és számos emberi testet öltött magára”
Németh Sándor beszéde az október 7-e utáni Izrael melletti szolidaritási tüntetésen »
Emlékezés az aradi hősökre
Kik érted haltak »
Kicsoda Charlie Kirk, Trump titkos fegyvere?
A 31 éves evangéliumi keresztény influenszer, aki egyetemisták millióit mozgósította a választások előtt »