Káposztás cvekedlivel töltött kacsa
Hozzávalók:
1 db pecsenye kacsa
20 dkg fodros kocka tészta
50 dkg fejes káposzta
3 dkg cukor
3 db tojás
só, bors, majoranna
olaj
zöldségágy
(hagyma, sárgarépa, zeller)
Rumos birs:
50 dkg birs
szegfűszeg
fahéj
10 dkg cukor
1 db citrom
3 cl rum
Fahéjas mézes szilva:
1 dl kékfrankos
5 dkg méz
25 dkg szilva
5 dkg cukor
fahéj
Egy századot látott megtörténni
Beszélgetés a 100 éves Bakó Ferenccel »
Ősi ünnep új ruhában: a Valentin-nap másfél évezredes története
A népszerű ünnep a pogány Római Birodalom Lupercaliájára vezethető vissza »
Magyar hősök, zsidó túlélők: drámai holokauszt-történetek
Akik elmondják az elmondhatatlant »