Magyartanárként kezdted, ma több blogot is írsz életmódról, futásról. Honnan jött a váltás?
– Az alapvégzettségem középiskolai tanár (magyar), amit öt évig gyakoroltam is. És imádtam, csak meguntam, hogy nyáron mindig kirúgtak, ősszel meg felvettek újra. Ezért az első gyermekem születése után, a gyes alatt elkezdtem online életmódportáloknak dolgozni távmunkában. Azóta kisebb-nagyobb megszakításokkal ez van jelen az életemben. A biobolt úgy jött képbe, hogy anyósom több mint húsz éven át vezetett egy szuper kis drogériát Kisteleken, aminek a biobolt részét én vittem pár évig. Később úgy döntöttem, belevágok az online kereskedelembe, és kifejezetten reformélelmiszerekkel, étrend-kiegészítőkkel foglalkozom. Ennek a munkának fontos része, hogy a blogon keresztül reflektáljak a hozzám befutó kérdésekre, érdeklődési körökre, új irányzatokra, ötletekre. A blog egy lehetőség nekem is, hogy elmélyedjek és tanuljak.
A lakosság 1-2 százaléka diagnosztizáltan gluténérzékeny. Mégis a gluténmentes termékek aránya jóval magasabb. Szerinted miért?