Jó hír: Akár már húsvét előtt láthatjuk a Chosen első három évadját magyar szinkronnal
Az applikációban
Jó hír: Akár már húsvét előtt láthatjuk a Chosen első három évadját magyar szinkronnal

Facebook/The Chosen

2024. 03. 01.
Elkészült a The Chosen (magyarul: A kiválasztottak) című, hatalmas nemzetközi sikert arató keresztény sorozat első három évadjának a szinkronos változata.

A magyar nyelvű epizódokat akár már Húsvét előtt is feltölthetik a sorozat saját applikációjába, amely ide kattintva érhető el.

Erről a szinkronszöveg lektorálásában részt vevő házaspár, Győri Máté és Győri Juli beszélt az Axióma podcactjében, aminek során szóba kerültek a háttérmunkálatok, a saját tapasztalataik a fordítás kapcsán, valamint egyéb izgalmas részletek is.

A premierről 41:00-tól beszélnek a műsorban:

Arról azonban nem tudni biztosat, hogy a streamingszolgáltatókon (elsősorban a Netflixen), valamint a tévécsatornák valamelyikén mikor lesz látható a sorozat.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!