Kasszasiker lett Amerikában a Chosen sorozat 4. évada
A Jézus és tanítványai történeteit bemutató produkciónál az amerikai mozikban csak az Argylle volt népszerűbb
Kasszasiker lett Amerikában a Chosen sorozat 4. évada

Fotó: FB / The Chosen

2024. 02. 06.
A hétvégén mutatták be a mozikban a The Chosen várva várt 4. évadát, és nem okozott csalódást. Az új évad első 3 epizódja a második helyen végzett a kasszáknál a Universal Pictures/Apple's Original Films koprodukciója, az Argylle mögött.

A Jézusról és tanítványairól szóló sorozat több mint 6 millió dollárt hozott a nyitóhétvégén.

A hitéleti témájú filmek rajongói továbbra is bizonyítják, hogy egyre nagyobb az igény arra, hogy több egészséges, bibliai családbarát tartalmat lássanak a nagyvásznon.

A sorozat a történelem legnagyobb közfinanszírozású televíziós projektje, és továbbra is újabb és újabb sikereket ér el. 

A Chosen epizódjait több mint 500 milliószor nézték meg, és a sorozatot az első évad premierje óta már több mint 108 millióan látták.

A sorozat alkotója, rendezője és társ-forgatókönyvírója, Dallas Jenkins még tavaly döntött úgy, hogy bemutatja a mozikban a 3. évad első néhány epizódját. 

"Azért van lehetőségünk új dolgokat kipróbálni, például egy tévésorozatot a mozikba vinni, mert a rajongóink annyira szenvedélyesek és támogatóak.

Remélhetőleg ez másokat is arra késztet, hogy megnézzék az első és a második évadot" - nyilatkozta akkor.

Tavaly A Chosen 3. évadának mozibemutatója a top 3-ban landolt a jegypénztáraknál, és 8,7 millió dollárral végzett az amerikai mozikban. 

A 4. évadot 2300 moziban mutatták be.

(CBN/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!