Így kiszámolta, hogy mi egy sajtszelet ideális vastagsága. Ezek szerint egy falatnyi, előre szeletelt, enyhén megvajazott fehér kenyérre 2,8 mm vastagságú cheddar sajt a megfelelő. Az is kiderült kísérlete során, hogy a sajtszelet vastagságának növelése nem fokozza a sajt aromaérzetét a falatban. Arról is meggyőződött a professzor, hogy a sajtos szendvicshez fogyasztott paradicsom jobban kiemeli a sajt ízét, mint a csemegeuborka. (Reuters)
Szent István - látnok vagy realista volt az államalapító király?
Szuverenitás, bibliai hit és Jeruzsálem kérdése »
„Miért létezik Izrael állama?” - Interjú Tatár György filozófussal
A megrendülés hiánya és az apokaliptikus tövis »
Alkalmazott vereségfilozófia? Tatár György Európáról és a migrációs krízisről
Interjú a térségünket formáló globális trendekről »