Így kiszámolta, hogy mi egy sajtszelet ideális vastagsága. Ezek szerint egy falatnyi, előre szeletelt, enyhén megvajazott fehér kenyérre 2,8 mm vastagságú cheddar sajt a megfelelő. Az is kiderült kísérlete során, hogy a sajtszelet vastagságának növelése nem fokozza a sajt aromaérzetét a falatban. Arról is meggyőződött a professzor, hogy a sajtos szendvicshez fogyasztott paradicsom jobban kiemeli a sajt ízét, mint a csemegeuborka. (Reuters)
A szellem erejével: az okkultizmus harca a kereszténységgel
Mítoszoktól, misztériumoktól és babonaságoktól sűrűn átszőtt szellemi-vallási közegbe robbant bele a kereszténység »
Pünkösd után: a karizmák titkai
Hogyan alakult a Szentlélek ajándékainak megítélése az elmúlt 2 ezer évben »
Nők a pünkösdi mozgalomban
Növekvő szerepvállalás és alakuló trendek az Egyházban »