Ám az eseménysorozat zsűrijének nem csupán a megszokott költeményeket kellett végigkóstolniuk. A rendezvény bírói olyan újfajta csokoládékat is teszteltek, amelyek nem fukarkodtak az extremitásokkal sem. Az Ethnic Chocolate cég például a kakaóvaj, zöld tea, valamint csokoládémassza elegyéből összeállított "Zöld"-jére a legbüszkébb, amelynek készítése során ráadásul a veszélyeztetett kakaófajtákat is messzire elkerülik a gyártók. A "legjobb kézi készítés? csokoládé" tavalyi győztese, a Chocolate di Bruco idén a nyertes nassolnivalók fahéjas verzióján dolgozik, de némely gyártó még a cukormentes csokoládé előállításától sem riad vissza. (Newsweek – Meleg Viktória)
A szellem erejével: az okkultizmus harca a kereszténységgel
Mítoszoktól, misztériumoktól és babonaságoktól sűrűn átszőtt szellemi-vallási közegbe robbant bele a kereszténység »
Pünkösd után: a karizmák titkai
Hogyan alakult a Szentlélek ajándékainak megítélése az elmúlt 2 ezer évben »
Nők a pünkösdi mozgalomban
Növekvő szerepvállalás és alakuló trendek az Egyházban »