Fekete, keserű és drága. Miért szeretjük mégis a kávét?
- Ez egy filozofikus kérdés és egyben szubjektív is. Szerintem elsősorban azért, mert melegen isszuk, de nagy jelentősége van a tej bevonásának, és persze a cukornak. A cukrot mindenki szereti, és a kávé ezzel egy desszertté is vált. Ezen kívül nagyon sokféle változata létezik az eszpresszótól a tejeskávéig, ami kiszolgálja a személyes ízlésvilágot. Egyedivé tehető.
Egy átlagos háziasszony, áltagos felszereléssel hogyan hozhatja ki a legtöbbet egy hétköznapi kávézásból?
Tökfejek, boszorkányok, szellemek és csontvázak: honnan ered a Halloween valójában?
Több ezer éves hagyományokból épül fel a pogány szelleműző ünnep »
‘56 egy párizsi gyermek szemével
Külföldön is hatalmas izgalommal követték az akkori eseményeket »
Újév, rettenetes napok és a bűnbánat ereje
A rós hásánát követő időszak a önvizsgálat, bűnbánat, bűnvallás és a megtérés ideje »