Elkészítés: A vöröshagymát finomra aprítjuk. A csirkehúst jól megmossuk,
kockára vágjuk. A karfiolt rózsáira szedjük, a gombát és a répát tisztítás után
apróra szeljük.
A vöröshagymát előhevített olajon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a csirkehúst, és
együtt pirítjuk tovább. Felöntjük fél liter tyúkhúsleveskockából készített
levessel, beletesszük a karfiolt, és kis lángon főzzük. Mikor a hús félig
megpuhult, a gombát, a répát és a zöldborsót hozzátesszük, és tovább főzzük. Egy
csomag Maggi Tejszínes-gombás fixet csomómentesen elkeverünk a tejföllel, és
behabarjuk vele a levest. Frissen vágott petrezselyemzölddel, szűrt citromlével
ízesítjük, és lassú tűzön készre főzzük. Őzláb- és szegfűgombával is finom.
„A Sátán újra a Földön lakik, és számos emberi testet öltött magára”
Németh Sándor beszéde az október 7-e utáni Izrael melletti szolidaritási tüntetésen »
Emlékezés az aradi hősökre
Kik érted haltak »
Kicsoda Charlie Kirk, Trump titkos fegyvere?
A 31 éves evangéliumi keresztény influenszer, aki egyetemisták millióit mozgósította a választások előtt »