Elkészítés: A vöröshagymát finomra aprítjuk. A csirkehúst jól megmossuk,
kockára vágjuk. A karfiolt rózsáira szedjük, a gombát és a répát tisztítás után
apróra szeljük.
A vöröshagymát előhevített olajon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a csirkehúst, és
együtt pirítjuk tovább. Felöntjük fél liter tyúkhúsleveskockából készített
levessel, beletesszük a karfiolt, és kis lángon főzzük. Mikor a hús félig
megpuhult, a gombát, a répát és a zöldborsót hozzátesszük, és tovább főzzük. Egy
csomag Maggi Tejszínes-gombás fixet csomómentesen elkeverünk a tejföllel, és
behabarjuk vele a levest. Frissen vágott petrezselyemzölddel, szűrt citromlével
ízesítjük, és lassú tűzön készre főzzük. Őzláb- és szegfűgombával is finom.
A szellem erejével: az okkultizmus harca a kereszténységgel
Mítoszoktól, misztériumoktól és babonaságoktól sűrűn átszőtt szellemi-vallási közegbe robbant bele a kereszténység »
Pünkösd után: a karizmák titkai
Hogyan alakult a Szentlélek ajándékainak megítélése az elmúlt 2 ezer évben »
Nők a pünkösdi mozgalomban
Növekvő szerepvállalás és alakuló trendek az Egyházban »