Hozzávalók: 1 nagy fej hagyma, olaj, 2 szál sárgarépa, 2 szál
fehérrépa, 1 kis karalábé, 2-3 marék gersli (hántolt árpa, árpagyöngy), 1
nagyobbacska füstölt pulykacomb (bármilyen füstölt hús megteszi), zellerzöld,
petrezselyem, 2 gerezd fokhagyma, pirospaprika, só, bors.
Elkészítés: A hagymát üvegesre párolom az olajon, majd rádobom az összes
zöldséget, gerslit, húst. Fűszerezem, és alacsony lángon addig főzöm, amíg a hús
olyan puha lesz, hogy könnyen lefejthető a csontról.
A szellem erejével: az okkultizmus harca a kereszténységgel
Mítoszoktól, misztériumoktól és babonaságoktól sűrűn átszőtt szellemi-vallási közegbe robbant bele a kereszténység »
Pünkösd után: a karizmák titkai
Hogyan alakult a Szentlélek ajándékainak megítélése az elmúlt 2 ezer évben »
Nők a pünkösdi mozgalomban
Növekvő szerepvállalás és alakuló trendek az Egyházban »