Hozzávalók: 1 nagy fej hagyma, olaj, 2 szál sárgarépa, 2 szál
fehérrépa, 1 kis karalábé, 2-3 marék gersli (hántolt árpa, árpagyöngy), 1
nagyobbacska füstölt pulykacomb (bármilyen füstölt hús megteszi), zellerzöld,
petrezselyem, 2 gerezd fokhagyma, pirospaprika, só, bors.
Elkészítés: A hagymát üvegesre párolom az olajon, majd rádobom az összes
zöldséget, gerslit, húst. Fűszerezem, és alacsony lángon addig főzöm, amíg a hús
olyan puha lesz, hogy könnyen lefejthető a csontról.
Szent István - látnok vagy realista volt az államalapító király?
Szuverenitás, bibliai hit és Jeruzsálem kérdése »
„Miért létezik Izrael állama?” - Interjú Tatár György filozófussal
A megrendülés hiánya és az apokaliptikus tövis »
Alkalmazott vereségfilozófia? Tatár György Európáról és a migrációs krízisről
Interjú a térségünket formáló globális trendekről »