Elkészítés: Felkockázzuk a kenyeret és a paradicsomot közepes nagyságú
darabokra. Meglocsoljuk őket olívaolajjal, hozzátesszük az apróra vágott
lilahagymát, fokhagymát, lehetőleg friss bazsalikomot. Sózzuk, borsozzuk.
Kerülhet bele még egy kevés szardella, olaj- vagy kapribogyó is tetszés szerint.
Pár órát hagyjuk állni a hűtőben, hogy összeérjenek az ízek. Önmagában vagy
friss fehér sajtokkal is kitűnő.
Tökfejek, boszorkányok, szellemek és csontvázak: honnan ered a Halloween valójában?
Több ezer éves hagyományokból épül fel a pogány szelleműző ünnep »
‘56 egy párizsi gyermek szemével
Külföldön is hatalmas izgalommal követték az akkori eseményeket »
Újév, rettenetes napok és a bűnbánat ereje
A rós hásánát követő időszak a önvizsgálat, bűnbánat, bűnvallás és a megtérés ideje »