Elkészítése: Tisztítsuk meg a cukkinit, és blansírozzuk (forró vízben főzzük)
10 percig, utána vágjuk karikára. Melegítsük meg az olajat, adjuk hozzá az
enyhén zúzott fokhagymát, a karikázott cukkinit és pirítsuk pár percig. Főzzük
meg a tésztát bő, sós vízben a csomagolás utasításai szerint, szűrés után adjuk
a tésztát a cukkinihez, és együtt pirítsuk még pár percig. Távolítsuk el a
fokhagymát, keverjük hozzá a reszelt sajtot, ízesítsük még a felvágott
petrezselyemmel és piros paprikával. Azonnal tálaljuk. (culinaris)
Alkalmazott vereségfilozófia? Tatár György Európáról és a migrációs krízisről
Interjú a térségünket formáló globális trendekről »
„Miért létezik Izrael állama?” - Interjú Tatár György filozófussal
A megrendülés hiánya és az apokaliptikus tövis »
Átmenvén a siralom völgyén
Trianon túlélése és ami ebből következik »