hetilap

Hetek hetilap vásárlás
RECEPT: Fusilli zsenge cukkinivel

2007. 10. 16.
Hozzávalók: 350 g spenótos fusilli, 3 ek olívaolaj, 1 gerezd fokhagyma, só, 1 ek petrezselyem, 500 g zsenge cukkini, 1 csipet paprikapor, 1 ek reszelt parmezán

Elkészítése: Tisztítsuk meg a cukkinit, és blansírozzuk (forró vízben főzzük)
10 percig, utána vágjuk karikára. Melegítsük meg az olajat, adjuk hozzá az
enyhén zúzott fokhagymát, a karikázott cukkinit és pirítsuk pár percig. Főzzük
meg a tésztát bő, sós vízben a csomagolás utasításai szerint, szűrés után adjuk
a tésztát a cukkinihez, és együtt pirítsuk még pár percig. Távolítsuk el a
fokhagymát, keverjük hozzá a reszelt sajtot, ízesítsük még a felvágott
petrezselyemmel és piros paprikával. Azonnal tálaljuk. (culinaris)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!