Elkészítés: A margarint és a porcukrot habosra keverjük, hozzáadjuk a
tojássárgáját. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, óvatosan hozzáadjuk az előző
keverékhez és elkeverjük, majd beletesszük a lisztet és a kávéskanálnyi
rumaromát. A masszát kivajazott, lisztezett közepes méretű tepsibe öntjük, a
tetejére tesszük a megmosott, megszárított, félbevágott, kimagozott szilvát,
meghintjük fahéjas cukorral, majd előmelegített, 180 fokos sütőbe tesszük. 30-35
percig sütjük. (mindmegette.hu)
Szent István - látnok vagy realista volt az államalapító király?
Szuverenitás, bibliai hit és Jeruzsálem kérdése »
„Miért létezik Izrael állama?” - Interjú Tatár György filozófussal
A megrendülés hiánya és az apokaliptikus tövis »
Alkalmazott vereségfilozófia? Tatár György Európáról és a migrációs krízisről
Interjú a térségünket formáló globális trendekről »