Hozzávalók négy személyre:
3 nagyobb érett paradicsom
2 közepes uborka
1 zöld paprika
1 lila hagyma vagy 1 cs újhagyma
15 dkg feta sajt
1 maréknyi olajbogyó
1 cs petrezselyem
(1 cs porcsin)
4 leveseskanál olívaolaj
1 leveseskanál borecet
só (bors)
Elkészítés: alaposan megmossuk a zöldségeket. Felkarikázzuk a paradicsomot, a
meghámozott uborkát, az új-vagy lilahagymát és a zöldpaprikát, majd az összes
zöldséget az olajbogyókkal együtt egy salátástálba teszszük. Külön tálkában
elkészítjük az öntetet a borecet, az olívaolaj, a só és az apróra vágott
zöldfűszerek összekeverésével, majd az egészet óvatosan összeforgatjuk a
salátának valókkal. Tálaláskor a tetejére teszünk egy-egy szelet fetát, vagy
meghintjük fetadarabokkal.
A szellem erejével: az okkultizmus harca a kereszténységgel
Mítoszoktól, misztériumoktól és babonaságoktól sűrűn átszőtt szellemi-vallási közegbe robbant bele a kereszténység »
Pünkösd után: a karizmák titkai
Hogyan alakult a Szentlélek ajándékainak megítélése az elmúlt 2 ezer évben »
Nők a pünkösdi mozgalomban
Növekvő szerepvállalás és alakuló trendek az Egyházban »