Az étlap bőséges választási lehetőséggel kecsegtet – mi szem szájnak ingere. Nyár lévén érdemes azért vigyázni a kalóriákkal, de komoly hiba lenne kihagyni a leves, főétel és desszert klasszikus sorrendjét. Tárkonyos borjúragu, csirkenyárs paradicsomos piláffal és túrógombóc eperöntettel. Mindegyik remek, de ez utóbbi amellett, hogy termetes, még omlós is. Röviden summázva, a hely egyszerűen jó. Érdekes és bátor kezdeményezés, a felszolgálás díja kötelezően belekerül a számla végösszegébe – így senki nem menekül a tíz százaléknyi baksis alól –, igaz, pincérünket figyelve, ez teljesen megérdemelt. (Articsóka étterem, Zichy Jenő u. 17.) (mlg)
Egy századot látott megtörténni
Beszélgetés a 100 éves Bakó Ferenccel »
Ősi ünnep új ruhában: a Valentin-nap másfél évezredes története
A népszerű ünnep a pogány Római Birodalom Lupercaliájára vezethető vissza »
Magyar hősök, zsidó túlélők: drámai holokauszt-történetek
Akik elmondják az elmondhatatlant »