Az étlap bőséges választási lehetőséggel kecsegtet – mi szem szájnak ingere. Nyár lévén érdemes azért vigyázni a kalóriákkal, de komoly hiba lenne kihagyni a leves, főétel és desszert klasszikus sorrendjét. Tárkonyos borjúragu, csirkenyárs paradicsomos piláffal és túrógombóc eperöntettel. Mindegyik remek, de ez utóbbi amellett, hogy termetes, még omlós is. Röviden summázva, a hely egyszerűen jó. Érdekes és bátor kezdeményezés, a felszolgálás díja kötelezően belekerül a számla végösszegébe – így senki nem menekül a tíz százaléknyi baksis alól –, igaz, pincérünket figyelve, ez teljesen megérdemelt. (Articsóka étterem, Zichy Jenő u. 17.) (mlg)
Pünkösd után: a karizmák titkai
Hogyan alakult a Szentlélek ajándékainak megítélése az elmúlt 2 ezer évben »
Átmenvén a siralom völgyén
Trianon túlélése és ami ebből következik »
Sávuot: a törvényadás ünnepének eredete
Az Ószövetség egyik legjelentősebb nemzeti és vallási ünnepe volt – de az Újszövetség egyik meghatározó eseménye is ezen az ünnepen történt »