Nyolc éve vágott bele az étterem-üzemeltetésbe, és mára már hármat működtet, az egykori békési cigánytelepről, „Párizsból” indult építőipari segédmunkás. A gipszkartonozó segédből éttermessé avanzsált roma vállalkozó szerint a siker titka mindenki számára köztudott: akarni kell, és nem magunkat sajnálni, ez Ásós úr legfontosabb receptje az élethez.
Ásós Géza sosem tanulta azt, amiből él, gyerekkorában egyszerűen csak elleste, magába szívta a főzés szeretetét. Máig úgy főz, mintha a családja elé tenné az ételt, hiszen a hozzá betérő vendég nála családtag. A nagyra nőtt szakács nemrég tett egy merőben szokatlan kijelentést a közösségi médiában: aki éhes, de nincs pénze, térjen az éttermébe, egy adag ételre az ő vendége lesz.
Máig úgy főz mintha a családja elé tenné az ételt, hiszen a hozzá betérő vendég nála családtag.
Tökfejek, boszorkányok, szellemek és csontvázak: honnan ered a Halloween valójában?
Több ezer éves hagyományokból épül fel a pogány szelleműző ünnep »
‘56 egy párizsi gyermek szemével
Külföldön is hatalmas izgalommal követték az akkori eseményeket »
Újév, rettenetes napok és a bűnbánat ereje
A rós hásánát követő időszak a önvizsgálat, bűnbánat, bűnvallás és a megtérés ideje »