Tulajdonképpen már a gasztroblogod által ismertté váltál, hiszen napi négyezres látogatottságod van. Mennyire volt nehéz az internetes gasztrouniverzumban érvényesülni?
– Tíz évig főállású újságíró voltam, főiskolás koromtól egészen a negyedik gyerekem születéséig. Rádióknak, helyi újságnak, tévének, a Népszabadságnak dolgoztam, jobbára közéleti témákkal foglalkoztam. A negyedik gyerek után otthon maradtam, akkor kezdtem el írni a blogomat is, Praktikák sok gyerekhez címmel. Merthogy a fő témám a nagycsaládos lét ironikus bemutatása volt, de aztán recepteket is elkezdtem feltenni a napi frissítés kedvéért. A blogot 2008 óta írom töretlenül: amikor elkezdtem, még jóval kevesebb hasonló blog volt, akkoriban könnyebb volt kitűnni vele.
Egy munkapszichológus, aki csoportos leépítéseknél tanácsadó, azt mondja: az emberek sokszor nem is gondolnák, hogy akár a hobbitevékenységükből is megélhetnének.
Tökfejek, boszorkányok, szellemek és csontvázak: honnan ered a Halloween valójában?
Több ezer éves hagyományokból épül fel a pogány szelleműző ünnep »
‘56 egy párizsi gyermek szemével
Külföldön is hatalmas izgalommal követték az akkori eseményeket »
Újév, rettenetes napok és a bűnbánat ereje
A rós hásánát követő időszak a önvizsgálat, bűnbánat, bűnvallás és a megtérés ideje »