Tulajdonképpen már a gasztroblogod által ismertté váltál, hiszen napi négyezres látogatottságod van. Mennyire volt nehéz az internetes gasztrouniverzumban érvényesülni?
– Tíz évig főállású újságíró voltam, főiskolás koromtól egészen a negyedik gyerekem születéséig. Rádióknak, helyi újságnak, tévének, a Népszabadságnak dolgoztam, jobbára közéleti témákkal foglalkoztam. A negyedik gyerek után otthon maradtam, akkor kezdtem el írni a blogomat is, Praktikák sok gyerekhez címmel. Merthogy a fő témám a nagycsaládos lét ironikus bemutatása volt, de aztán recepteket is elkezdtem feltenni a napi frissítés kedvéért. A blogot 2008 óta írom töretlenül: amikor elkezdtem, még jóval kevesebb hasonló blog volt, akkoriban könnyebb volt kitűnni vele.
Egy munkapszichológus, aki csoportos leépítéseknél tanácsadó, azt mondja: az emberek sokszor nem is gondolnák, hogy akár a hobbitevékenységükből is megélhetnének.
Ügynökök osztották meg az 56-os bajtársakat
Interjú Fónay Jenővel, a Pofosz alapító elnökével »
1956: a magyar menekülteket védő diplomata rejtélyes halála
Povl Bang-Jensen története »
„A Sátán újra a Földön lakik, és számos emberi testet öltött magára”
Németh Sándor beszéde az október 7-e utáni Izrael melletti szolidaritási tüntetésen »