1. 120 éve hódít a hamburger
A 19. és a 20. század fordulójára tehető a hamburger általunk ismert formában – és ízben – való megjelenése. Az első kísérletek során két pirítós kenyér közé tették a húspogácsát, de valószínűleg ez kevésbé volt laktató a vendégeknek. Amerikában a háború után egészítették ki az Európából származó hasábburgonya fogyasztásával, majd útnak indították a menüt az első gyorséttermek kínálatában is.
A szellem erejével: az okkultizmus harca a kereszténységgel
Mítoszoktól, misztériumoktól és babonaságoktól sűrűn átszőtt szellemi-vallási közegbe robbant bele a kereszténység »
Pünkösd után: a karizmák titkai
Hogyan alakult a Szentlélek ajándékainak megítélése az elmúlt 2 ezer évben »
Nők a pünkösdi mozgalomban
Növekvő szerepvállalás és alakuló trendek az Egyházban »