Többek véleménye szerint koncentráltan ennyi jó hely talán nincs is a fővárosban, ugyanis a négy különleges étterem négy különböző konyhával bír. A csoporton belüli legpatinásabb étterem a 13. századi épületben egy csodás kerttel a Pierrot: 1982-ben nyitott és mára egy lezseren elegáns, kifinomult, barátságos hely lett. A monarchia magas szintű konyháját kóstolhatjuk itt meg és karakteres magyar borokat fogyaszthatunk.
A 21 Magyar Vendéglőt 2008-ban nyitotta Zsidai Roy, ekkor kezdett aktívan tevékenykedni a szülei által indított családi vállalkozásban. Modern és mégis békebeli magyar konyhát álmodtak meg ezzel: az eredeti hagyományos ízt megőrizve, ételeik mégis könnyebbek a régimódi magyar ennivalóknál. Szintén a legjobb alapanyagokból dolgoznak itt, és a legújabb technológiákat, eljárásokat alkalmazzák. Gyakran változó borlapukon kizárólag magyar borokat tartanak, melyek között több a korlátozott tétel.
A Zsidai családot felkérték a több száz éves Pest-Buda Vendéglő üzemeltetésére is, ezzel egy olyan éttermet hoztak létre 2011-ben, ami a „nagymama házias konyhája” típusú kisvendéglőnek felel meg. Itt egy letisztult, egyszerű és házias magyar konyha vár: például pörkölttel, házi tokajis sült kolbásszal, kemencés kenyérlángossal és karakteres magyar borokkal.
Tökfejek, boszorkányok, szellemek és csontvázak: honnan ered a Halloween valójában?
Több ezer éves hagyományokból épül fel a pogány szelleműző ünnep »
‘56 egy párizsi gyermek szemével
Külföldön is hatalmas izgalommal követték az akkori eseményeket »
Újév, rettenetes napok és a bűnbánat ereje
A rós hásánát követő időszak a önvizsgálat, bűnbánat, bűnvallás és a megtérés ideje »