Hozzávalók: 2 db csirkemell, 250 g sovány disznóhús, 4-5 evőkanál olívaolaj, 2 db paradicsom, 125 g vajbab, 250 g zöldbab, 2 teáskanál paprika, 1 fej vöröshagyma, 1 db paprika, 750 g rizs, fokhagyma, rozmaring, sáfrány, só.
Elkészítés:
A felhevített olajra rátesszük a felaprított vöröshagymát, fokhagymát és az apróra vágott (1x1 cm-es kockák) húst. Amikor a húsok kezdenek színesedni, hozzáadjuk a felaprózott friss paradicsomokat, a vajbabot (érdemes előtte való nap beáztatni), zöldbabot és paprikát. húsz percig együtt pároljuk őket, kevés vizet adva hozzá. Beletesszük a rizst, és megfűszerezzük (paprika, sáfrány, rozmaring, só), majd felöntjük körülbelül 1 l vízzel. Mikorra a víz elfő, az étel minden
összetevője megpuhul.
„A Sátán újra a Földön lakik, és számos emberi testet öltött magára”
Németh Sándor beszéde az október 7-e utáni Izrael melletti szolidaritási tüntetésen »
Emlékezés az aradi hősökre
Kik érted haltak »
Kicsoda Charlie Kirk, Trump titkos fegyvere?
A 31 éves evangéliumi keresztény influenszer, aki egyetemisták millióit mozgósította a választások előtt »