Egy édes desszert, ami egészséges és finom. Eme abszurditáshoz nem kell sok. 4 darab tojást, egy csomag vaníliás cukrot, 12 dkg barnacukrot, 5 dkg porcukrot és 3 dl napraforgóolajat kell simára keverni első lépésként. Ehhez kell hozzáadni 20 dkg sima lisztet, egy csomag sütőport, pici sót, fahéjat ízlés szerint, 10 dkg mazsolát, 15 dkg darált diót és fél kiló apróra reszelt sárgarépát. Az egészet összevegyítve kész a "tészta". A sütőforma alakja szabadon választott – amilyen van otthon. Előmelegített (180-200 °C) sütőben 40-45 perc alatt készül el – ha minden jól megy, de ellenőrzésként a különböző praktikák ajánlottak, pl. t? vagy nyomogatás. Tíz percig még a formában hűljön, utána kell csak elválasztani az anyaedénytől – ez
könnyebb, ha nem felejtjük el kikenni a formát. Ha kihűlt, akkor csoki-, marcipán- vagy cukorbevonót kaphat – de valamelyiket mindenképpen. Egy jó kakaó, egy szelet torta és máris kiderül, nem is olyan buta az a nagyfülű. (mlg)
A szellem erejével: az okkultizmus harca a kereszténységgel
Mítoszoktól, misztériumoktól és babonaságoktól sűrűn átszőtt szellemi-vallási közegbe robbant bele a kereszténység »
Pünkösd után: a karizmák titkai
Hogyan alakult a Szentlélek ajándékainak megítélése az elmúlt 2 ezer évben »
Nők a pünkösdi mozgalomban
Növekvő szerepvállalás és alakuló trendek az Egyházban »