Mikor kerültél először tűzhely közelébe?
– A főzés szeretete gyerekkoromban kezdődött: 1986 környékén a szüleim kényszervállalkozásba kezdtek, hogy megadjanak minél többet az öcsémnek és nekem. Sokszor volt olyan, hogy ketten voltunk otthon. Egy idő után az ember megunja a vajas kenyeret meg a rántottát, ezért állandóan kísérleteztem: extravagáns ételeket gyártottam több-kevesebb sikerrel. Játszottam olyat is, hogy étlapot írtam az otthon fellelhető dolgokból, majd a családot leültettem, kiválasztották a menüt, és türelmesen kivárták, míg összerakom az ételt.
Hol tanultad a szakmát? Hogy lettél séf?
A szellem erejével: az okkultizmus harca a kereszténységgel
Mítoszoktól, misztériumoktól és babonaságoktól sűrűn átszőtt szellemi-vallási közegbe robbant bele a kereszténység »
Pünkösd után: a karizmák titkai
Hogyan alakult a Szentlélek ajándékainak megítélése az elmúlt 2 ezer évben »
Nők a pünkösdi mozgalomban
Növekvő szerepvállalás és alakuló trendek az Egyházban »