Mikor kerültél először tűzhely közelébe?
– A főzés szeretete gyerekkoromban kezdődött: 1986 környékén a szüleim kényszervállalkozásba kezdtek, hogy megadjanak minél többet az öcsémnek és nekem. Sokszor volt olyan, hogy ketten voltunk otthon. Egy idő után az ember megunja a vajas kenyeret meg a rántottát, ezért állandóan kísérleteztem: extravagáns ételeket gyártottam több-kevesebb sikerrel. Játszottam olyat is, hogy étlapot írtam az otthon fellelhető dolgokból, majd a családot leültettem, kiválasztották a menüt, és türelmesen kivárták, míg összerakom az ételt.
Hol tanultad a szakmát? Hogy lettél séf?
Tökfejek, boszorkányok, szellemek és csontvázak: honnan ered a Halloween valójában?
Több ezer éves hagyományokból épül fel a pogány szelleműző ünnep »
‘56 egy párizsi gyermek szemével
Külföldön is hatalmas izgalommal követték az akkori eseményeket »
Újév, rettenetes napok és a bűnbánat ereje
A rós hásánát követő időszak a önvizsgálat, bűnbánat, bűnvallás és a megtérés ideje »