Elkészítése: A kukoricacsöveket 20 percig előfőzzük, majd ha kihűltek,
a következő keverékkel kenjük be egyenletesen a csöveket: a vajat, a reszelt
sajt felével keverjük ki, fűszerezzük sóval és a zúzott fokhagymával. Fektessük
a kukoricacsöveket egy sütőpapírral bélelt tepsibe, majd fóliázzuk le, és süssük
200 Celsius-fokon előmelegített sütőben kb. 30 percig. A sütési idő utolsó
perceiben távolítsuk el az alufóliát, és szórjuk meg a kukoricákat a maradék
sajttal, és hagyjuk, hogy ráolvadjon.
Pünkösd után: a karizmák titkai
Hogyan alakult a Szentlélek ajándékainak megítélése az elmúlt 2 ezer évben »
Átmenvén a siralom völgyén
Trianon túlélése és ami ebből következik »
Sávuot: a törvényadás ünnepének eredete
Az Ószövetség egyik legjelentősebb nemzeti és vallási ünnepe volt – de az Újszövetség egyik meghatározó eseménye is ezen az ünnepen történt »