Elkészítése: A kukoricacsöveket 20 percig előfőzzük, majd ha kihűltek,
a következő keverékkel kenjük be egyenletesen a csöveket: a vajat, a reszelt
sajt felével keverjük ki, fűszerezzük sóval és a zúzott fokhagymával. Fektessük
a kukoricacsöveket egy sütőpapírral bélelt tepsibe, majd fóliázzuk le, és süssük
200 Celsius-fokon előmelegített sütőben kb. 30 percig. A sütési idő utolsó
perceiben távolítsuk el az alufóliát, és szórjuk meg a kukoricákat a maradék
sajttal, és hagyjuk, hogy ráolvadjon.
Tökfejek, boszorkányok, szellemek és csontvázak: honnan ered a Halloween valójában?
Több ezer éves hagyományokból épül fel a pogány szelleműző ünnep »
‘56 egy párizsi gyermek szemével
Külföldön is hatalmas izgalommal követték az akkori eseményeket »
Újév, rettenetes napok és a bűnbánat ereje
A rós hásánát követő időszak a önvizsgálat, bűnbánat, bűnvallás és a megtérés ideje »