Hogyan kerültél a vendéglátásba, mi előzte meg a Tuning Burger Bar nyitását?
– Már tizenhárom-tizennégy évesen belecsöppentem a szakmába, mivel édesanyám is vendéglátós volt, némi túlzással az anyatejjel szívtam magamba az egész hivatást. Nem volt számomra kérdés, hogy ez lesz az én utam, szakmám és hivatásom. Felszolgálóként dolgoztam tizenöt éven keresztül, voltak üzletvezetői sikerélményeim is, ebben a pozícióban hat éven keresztül tevékenykedtem.
Tizenöt éve éreztem, hogy több van bennem, és megnyitottam az első saját vendéglátóhelyemet, egy kis kávézó formájában, néhol több, de inkább kevesebb sikerrel, és ezzel együtt számtalanszor megfizettem a tanulópénzt. Így jutottunk el 2014-ig, amikor a Tuning Burger mint brand megszületett. Végső elkeseredésemben szántam rá magam erre a projektre, ha úgy tetszik a mélységből feltápászkodva. Adott volt egy üzlethelyiség a Akácfa utcában, amivel kezdeni kellett valamit.
A szellem erejével: az okkultizmus harca a kereszténységgel
Mítoszoktól, misztériumoktól és babonaságoktól sűrűn átszőtt szellemi-vallási közegbe robbant bele a kereszténység »
Pünkösd után: a karizmák titkai
Hogyan alakult a Szentlélek ajándékainak megítélése az elmúlt 2 ezer évben »
Nők a pünkösdi mozgalomban
Növekvő szerepvállalás és alakuló trendek az Egyházban »