Percről percre: túl van az életveszélyen Robert Fico, sikeres volt a műtét
Cikkünk frissül
Percről percre: túl van az életveszélyen Robert Fico, sikeres volt a műtét

Forrás: Facebook/Robert Fico

Merényletet követettek el Robert Fico szlovák kormányfő ellen, akit többször is meglőttek közvetlen közelről Nyitrabányán, ahol a szlovák kormány tartott éppen kihelyezett ülést. A miniszterelnököt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Cikkünk folyamatosan frissül.

Csütörtöki tudósításunkat ide kattintva érheti el.

23:50 - Tudósításunkat itt lezárjuk

Holnap reggel jelentkezünk a fejleményekkel, friss hírekkel.

23:32 - Ébren van Robert Fico?

A Denník N információi szerint tudatánál van a szlovák miniszterelnök. Ezt erősítette meg a BBC-nek nyilatkozó miniszterelnök-helyettes, Tomas Taraba is, aki szerint Robert Fico túl fogja élni a szervezetét ért traumát. 

22:51 - Kommentekben Orbán Viktort fenyegetik

Az X-posztja alatt a magyar miniszterelnöknek, több kommentelő is arra utal, hogy "ő lesz a következő".

 

22:44 - Túl az életveszélyen?

Tomáš Taraba (SNS-jelölt) környezetvédelmi miniszter a BBC-nek adott rövid interjúban arról beszélt, Fico túl van az életveszélyen, miután a műtét sikeresnek bizonyult.

22:31 - Progresszív liberális, vagy neonáci az elkövető?

Hont András vázolta fel a sajtóhírekből összerakható kép dilemmáját.

22:18 - Mesterséges kómában van Robert Fico

A TA3 információi szerint a szlovák miniszterelnök műtétje véget ért, jelenleg mesterséges kómában van. A műtét 3 óra 40 percig tartott. Fico sok vért vesztett, egy golyó a mellkasában maradt, egy golyó pedig a beleiben okozott sérülést. Az orvosok minden tőlük telhetőt megtettek a hírek szerint, most a kormányfő szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdenie a sérüléseivel. 

22:04 - A kormányfői feladatokat vélhetően a védelmi miniszter látja majd el

Miután Robert Fico egészségügyi állapota egy ideig nem teszi lehetővé, a rendelkezések szerint az egyik helyettese látja majd el a kormányfői tisztséget az alelnökök közül. A leginkább Robert Kaliňák védelmi miniszter tűnik az esélyesnek, mert ő az egyetlen alelnök, akit a koalíciós partnerek közül a Smer, tehát Robert Fico pártja ad.

21:50 - Magyar Péter a magyar kormányt bírálja

Magyar Péter a Facebook-on közzétett posztjában a magyar hatalmon kéri számon, hogy ilyenkor el kellene gondolkodniuk a "gyűlöletpropaganda folytatásán".

21:45 - A rendőrség most hallgatja ki az elkövető feleségét

21:33 - Rasszista kijelentések

A Refresher arról ír, hogy a merénylet elkövetője, Juraj C. a 2015-ben mejelent „Efata: o Cigánoch a Rómoch” című könyvében arról írt, hogy egyetért a Marian Kotleba vezette ĽSNS választási programjával, és szimpátiáját fejezte ki Ľubomír Harmannal, aki 2010 augusztusában nyolc embert lőtt agyon és további tizenötöt megsebesített Dévényújfalun - adta hírül az Új Szó

21:25 - Ezt lehet tudni eddig

- Robert Fico-t meglőtték délután Nyitrabányán egy kormányülés után

- Az elkövető egy 71 éves progresszív-liberális ember volt, aki sokat kritizálta a kormányt

- A kormányfőt 3 lövés is érte, kettő a karján, egy pedig a hasán. Ez utóbbi több szervet is ért, több mint 4 órája műtik, az állapota súlyos

- A támadást egy sor szlovákiai és nemzetközi politikus elítélte, sokat együttérzésüket fejezték ki, valamint a társadalom megosztottsága miatt aggódnak

21:11 - Kövér László mély megdöbbenésének adott hangot

Mély megdöbbenéssel és teljes megütközéssel töltött el a Robert Fico elleni brutális fegyveres támadás híre - írta az Országgyűlés elnöke szerda este.

Kövér László közleményét az Országgyűlés Sajtóirodája juttatta el az MTI-hez. A házelnök úgy fogalmazott, a "magam és a magyar Országgyűlés nevében őszinte együttérzésemet szeretném kifejezni a családnak és a szlovák nemzetnek ezekben a nehéz pillanatokban". Hozzátette: imádkozik Robert Fico szlovák miniszterelnök mielőbbi felgyógyulásáért.

20:52 - Volt szlovák rendőrfőkapitány: káosz volt, ez pedig kudarc

Hamran István volt rendőrfőkapitány arról beszélt, hogy eleve kudarc, hogy káosz volt a helyszínen még a merénylet után is. Azzal kapcsolatban is kérdéseket vetett fel, hogy vajon mennyire vizsgálták meg a hatóságok azokat a fenyegetéseket, amelyekre Robert Fico maga hivatkozott az április közepén elmondott beszédében, ahol előre megjósolta, hogy az elszabadult indulatok miatt előbb-utóbb merényletre kerülhet sor.

20:40 - Egészségügyi miniszter: pár méterre voltunk tőle, sokkban vagyunk

Zuzana Dolinková egészségügyi miniszter tájékoztatása szerint kiváló szakemberek sora dolgozik most azért, hogy Robert Fico állapotát stabilizálják. A kormánypolitikusok még mindig sokkhatás alatt állnak, többük pár méterre állt a merénylettől, közvetlenül szemtanúi voltak a támadásnak. Zuzana megerősítette, hogy Fico állapota még mindig kritikus.

20:25 - Belügyminiszter: Polgárháború szélén az ország

A belügyminiszter szerint "polgárháború küszöbén állunk, a kormányfő elleni merénylet ezt bizonyítja". Szerinte meg kell erősíteni nem csak a közjogi méltóságok, de az ellenzéki politikusok és a média védelmét is. Hozzátette, a merénylet mögött egyértelmű politikai motiváció áll - ezért Matus Sutaj Estok mindenkit arra kér, hogy vessenek véget a gyűlölködésnek pártszimpátiától függetlenül. 

Szerinte a gyűlöletkeltésben a politikusoknak és újságíróknak is van felelősségük, ezért nagyon körültekintően kellene eljárniuk.

20:15 - A hivatalos tájékoztatás szerint Fico még mindig az életéért küzd

Robert Kalinák védelmi miniszter elmondta, hogy a szlovák miniszterelnököt még mindig műtik (három és fél órája), és az állapota rendkívül súlyos, a leadott lövések többféle traumát okoztak a szervezetében. "Nem kaptunk sajnos jó híreket jelenleg, a reményünk most az egészségügyi személyzet kezében van" - fogalmazott. 

20:10 - Nem vizsgázik jól a szlovák sajtó egy része

Többször is arról adtak hírt, hogy Robert Fico túl van az életveszélyen, és stabilizálódott az állapota, tud kommunikálni - ehhez képest a kormányzati hivatalos tájékoztatás arról szól, hogy nagyon súlyos az állapota a miniszterelnöknek, sőt - kritikus. Bár reménykedve hozzáteszik, hogy hiszik, hogy lesz annyira erős, hogy ezt a traumát is feldolgozza.

20:08 - Hihetetlen, de Fico-t még mindig műtik

Most már hosszú órák óta. Robert Kalinák védelmi miniszter és kormányfőhelyettes számotl be erről, ezzel cáfolva is a szlovák sajtó pozitív híreit.

20:06 - Élő sajtótájékoztató - szlovákul tudók előnyben

20:00 - Fico állapota stabil, kommunikál

Erről számolt be a TA3 tévécsatorna. Bár egyelőre a besztercei kórházból hivatalos információ még mindig nem érkezett, pedig a sajtótájékoztatót fél órával ezelőttre hirdették meg.

19:46 - Oroszpárti paramilitáris szervezettel hozták összefüggésbe a támadót

Panyi Szabolcs az X-oldalán pendítette meg, hogy úgy tűnik, Robert Fico merénylője, Juraj C. összefüggésbe hozható a Slovenski Branci nevű oroszpárti paramilitáris szervezettel. 

 

19:40 - Elképesztő biztonsági problémákra hívták fel a figyelmet

Juraj Zabojnik a kiemelt személyek védelméért felelős hivatal korábbi vezetője szerint súlyos hibák vezettek a merénylethez. "Amikor négy vagy öt lövés eldördül, valaki hibázik. A biztonsági szolgálatnál nem volt minden rendben. Senkit nem láttam a miniszterelnök elé ugrani" - fogalmazott. Hozzátette, hogy rengeteg ember volt az incidens helyszínénél - ezért szerinte nagyon komoly vizsgálatot kell lefolytatni, hogyan történhetett meg ez ennyi rendőr és testőr jelenlétében. 

Azt mondja, a tömegben is kellett állnia testőrnek, biztonsági személyzetnek, egy ilyen támadás nem történhetne meg. 

19:35 - Egy hónapja tervezhette a merényletet

Juraj C.-ről a Markíza közzétett egy videót, amely szerint a támadást egy hónapja tervezte el. Ebben arról beszél, hogy nem ért egyet a kormány politikájával, a médiát korlátozzák és támadják szerinte. 

 

19:30 - Sajtótájékoztatót tart a besztercei kórház

Sok kormánypárti politikus van a kórházban, az újságírókat csak szigorú biztonsági ellenőrzés után engedik be.

19:22 - Élő fórum Robert C. Castellel

A szlovákiai merényletről is kérdezzük az izraeli biztonságpolitikai szakértőt:

19:15 - Aggasztó hír: Fico több fontos szervét is eltalálták a lövések 

A Markíza televíziónak nyilatkozó Erik Tomas munkaügyi miniszter arról számolt be, hogy az információi szerint még mindig tart Robert Fico műtétje, az operáció azért tart ilyen sokáig, mert a miniszterelnök több fontos szervét is eltalálták a lövések.

Sőt, más hírek szerint a beleken át hatolt a golyó, a hasüregben levő vérzés forrását keresik jelenleg az orvosok.

19:13 - Fico előre megmondta? 

A szlovák miniszterelnök még április közepén beszélt arról, hogy az utcán milyen undorító módon szidják a kormánypárti politikusokat, és arra számít, hogy a szlovák sajtó által fűtött frusztráció mikor torkollik egy magas beosztású koalíciós politikus meggyilkolásába.

19:09 - Magyar Péter is felépülést kívánt

A saját posztja alatti kommentben írta a következőket Magyar Péter: "A TISZA Párt nevében mielőbbi felépülést kívánok Robert Fico szlovák miniszterelnöknek, akit a hírek szerint két lövés ért egy kihelyezett kormányülést követően Nyitrabányán."

19:07 - Dobrev: ilyenkor nincs politika, csak emberség és együttérzés

Dobrev Klára a Facebook-oldalán tett közzé bejegyzést a támadásról. 

19:03 - Putyin is megszólalt

Vlagyimir Putyin orosz elnök aljas támadásnak nevezte a merényletet, majd kijelentette: Robert Fico egy bátor és határozott ember. "Nagyon remélem, hogy ezek a tulajdonságai segítenek neki túlélni ezt a nehéz helyzetet" - fogalmazott.

18:57 - Kis-Benedek József a merényletről

18:52 - Fico tudatánál volt

amikor átszállították a besztercebányai kórházba délután. A hírek szerint kommunikált is a környezetével, ami jó hír. Az orvosok a hasüregébe hatolt golyó miatt aggódnak a Denník N információi szerint.

18:50 - Biden is üzent

A feleségével együtt imádkozik Fico felépüléséért, majd hozzátette, az amerikai nagykövetség rendelkezésre áll, hogyha a szlovák kormánynak szüksége lenne bármire.

18:43 - Schiffer: minden világos

18:34 - Óriásit hibáztak Fico testőrei

Horváth József biztonságpolitikai szakértőt kérdeztük a merénylet körülményeiről.

18:28 - A Progresszív Szlovákia tiltakozik

azok miatt a szerintük téves híresztelések miatt, miszerint az elkövető a pártjuk tagja, vagy szimpatizánsa lett volna. Határozottan állítják, hogy nem volt a mozgalmuk tagja, semmilyen kapcsolat nem fűzi őt hozzájuk.

18:21 - Újabb felvétel került ki a Fico elleni merényletről

18:14 - Nem Fico-ra szavazott

a támadó. Ezzel a rövid megjegyzéssel igyekezett reagálni a merénylő fia arra az újságírói kérdésre, hogy az édesapja vajon gyűlölte-e Fico-t. Az Aktuality hírportálnak ezt mondta: "Így mondanám, nem rá szavazott. Ez minden, amit ezzel kapcsolatban mondhatok."

18:11 - Továbbra is műtik Robert Fico-t

A Denník N információi szerint.

18:04 - A Szivárvány irodalmi klub alapítója volt

Az elkövető egy 71 éves lévai férfi volt, aki korábban biztonsági őrként dolgozott. Nyolc évvel ezelőtt még azt tervezte, hogy politikai pártot alapít "Mozgalom az erőszak ellen" névvel. Ami érdekes, hogy a támadó a Dúha (Szivárvány) irodalmi klub egyik alapítója volt.

18:01 - Óriási botrány ez a biztonsági szervek tekintetében

Már most azt pedzegetik az elemzők, hogy érthetetlen, hogyan fordulhatott elő, hogy egy ilyen merényletet kövessenek el Robert Fico ellen. Egyrészt a hírszerzés se tudott előre a támadásról, ahogyan a helyszíni biztosítás sem tudta lényegében megelőzni, hogy a férfi több lövést is leadjon Robert Fico-ra. 

17:58 - Teljes a hírzárlat Robert Fico állapotával kapcsolatban

Miután több információ is kiszivárgott a szlovák miniszterelnök állapotával kapcsolatban, a hatóságok intézkedni kezdtek, elvették a besztercebányai sürgősségi osztály személyzetétől a telefonjaikat, az információkra pedig embargót vetettek ki. Annyit tudni, hogy CT-vizsgálatnak vetik alá Fico-t. Más vizsgálatokról konkrétumot nem tudni.

17:55 - Sulyok Tamás is megdöbbent

17:43 - Összefoglaló az eddigi hírekről

17:33 - Robert Fico az életéért küzd

A TA3 a kórházi forrásaira hivatkozva arról ír, hogy a kormányfő az életéért küzd. Az általuk készített felvétel szerint 5 lövés dördült el, három golyó találta el Fico-t, kettő a kezét, egy a hasát. A Pravda úgy tudja, ez a lövedék a hasüregébe hatolt. 

17:26 - Terjed egy felvétel a merényletről

A hitelessége nincs megerősítve, de a közösségi oldalakon terjed egy felvétel, amin állítólag a merénylet látható:

 

17:16 - Újabb információk derültek ki a merénylőről

A Markíza szerint a támadó egy 71 éves férfi, Juraj C. ismert lévai író, a Progresszív Szlovákia ellenzéki párt aktivistája. A férfi a lövések leadása után azonnal ártalmatlanították, a merénylet utáni felvételeken azt látni, hogy megbilincselve ül és kommunikál a rendőrökkel.

Az aktuality.sk információi szerint a merénylő egy olyan fegyverrel lőtte meg a miniszterelnököt, amely valószínűleg legálisan volt a birtokában.A szemtanúk szerint a merénylő először rászólt Ficóra, majd odament hozzá, hogy kezet rázzon vele, a lövések ezután dördültek el. 

Az aktuality.sk továbbá hozzátette, hogy a gyanúsítottnak több verseskötete is megjelent, korábban, 2016-ban pedig egy magán biztonsági szolgálatnak dolgozott, és akkoriban ő maga is támadás áldozata lett bevásárlóközpontban. (Új Szó)

17:10 - Videón Fico kórházba érkezése

17:06 - Zaputová: a gyűlölködő retorika, gyűlöletből fakadó cselekedetekhez vezet

"A gyűlölködő retorika, aminek tanúi vagyunk, gyűlöletből fakadó cselekedetekhez vezet. Kérem, hagyjuk abba" – jelentette ki az elnök. "A miniszterelnök elleni fizikai támadás elsősorban egy személy elleni támadás, de egyben a demokrácia ellen is" - mondta Zuzana Čaputová.

17:02 - Olaf Scholz gyáva merényletről beszél

Olaf Scholz német kancellár "a gyáva merényletről" ír Robert Fico ellen. „Az erőszaknak nem lehet helye az európai politikában. Ezekben a pillanatokban Robert Ficóra, szeretteire és Szlovákia polgáraira gondolok."

16:59 - Új Szó: Megérkeztek a nyitrabányai Bányászok terére a Nemzeti Bűnüldöző Ügynökség emberei 

Sorban felkeresik az összes környékbeli létesítményeket.

16:56 - Aktuality: a lövést leadó férfi fegyvertartási engedéllyel rendelkezett.

A Markíza Juraj C.-ként utal a 71 éves lévai támadóra

16:51 - Vera Jourová is elítélte a támadást

„A Robert Fico szlovák kormányfő elleni brutális támadás abszolút elfogadhatatlan. Sok erőt és gyors felépülést kívánok neki” – mondta Věra Jourová uniós biztos. 

16:45 - Csehországban fokozzák a politikusok védelmét

Markéta Pekarová Adamová, a cseh házelnök „teljes mértékben elfogadhatatlannak” nevezte az erőszakot, egyúttal gyors felépülést kívánt Robert Ficónak. A merénylet nyomán kialakult helyzetet a cseh rendőrség is figyeli. „Kiértékeljük ez esetleges kockázatokat, s ezzel minden intézkedést megteszünk a védett személyeink és objektumaink érdekében” – közölték. 

16:38 - Félelmetes a Robert Fico elleni támadás – írta Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a Twitteren

„Határozottan elítéljük ezt a szomszédos partnerállamunk miniszterelnöke elleni erőszakos cselekményt. Mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy az erőszak ne váljon normává egyetlen országban sem” - írta.

16:34 - Szijjártó Péter is megszólalt

16:31 - A Magyar Szövetség is elítélte a miniszterelnök elleni támadást

„A Magyar Szövetség megrendüléssel értesült a miniszterelnököt ért merényletről. Az erőszak és a polarizáció nem a helyes út, mivel az erőszak csak újabb erőszakot szül. Ennek minden formáját mélységesen elítéljük és közösen, egységesen kell küzdeni ellene. Robert Ficónak mielőbbi felépülést kívánunk!” – írták a nyilatkozatban.

16:28 - Reagált a cseh miniszterelnök is: a Fico elleni támadás figyelmeztetés

Petr Pavle cseh elnök szerint a Robert Fico elleni támadásnak 

„figyelmeztetésnek kell lennie számunkra, hogy meddig vezethet az ellenségeskedés és az agresszió elmélyülése a társadalomban.

Azt kívánom, hogy Robert Fic következmények nélkül jöjjön ki ebből az esetből” – írta Pavel.

16:24 - Charles Michel, az Európai Tanács elnöke is reagált

„Semmi és semmi nem igazolhatja az erőszakot vagy a hasonló támadásokat. A miniszterelnökre és családjára gondolok” – írta.

16:21 - 17 órakor sajtótékoztatót tart Besztercebányán az egészségügyi-, a belügyminisztérium és a rendőrfőkapitány

16:17 - A Szlovák Nemzeti Párt egyik képviselője szerint a támadás az ellenzéki tüntetéseknek is köszönhető...

 ... ahol szították az indulatokat a kormány ellen. Michal Šimečkától, a Progresszív Szlovákia elnökétől azt kérdezte Romana Tabak, hogy „elégedett-e már”.

16:13 - Zuzana Čaputová államfő ma 16 óra 45 perckor nyilatkozik

a Robert Fico miniszterelnök elleni támadás kapcsán. Ezt az elnöki palota jelentette be.

16:11 - Lepedővel letakarva vitték be a kórházba

Robert Ficót már mentőhelikopter vitte a besztercebányai Roosevelt Kórházba. A TV Markíz felvételei szerint a helikopterről hordágyon vitték a sürgősségire. Mivel a mentők egy lepedővel takarták le a fekvő miniszterelnököt, nem lehetett látni, hogy eszméleténél van-e és milyen sérüléseket szenvedett.

16:08 - Szlovák főügyész: az államiság lényege ellen elkövetett támadás ez

„Elfogadhatatlannak tartom a mai támadást” – mondta. „Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ennek a szörnyű tettnek az elkövetőjét kompromisszummentesen és igazságosan megbüntessük” – tette hozzá.

15:59 - Túl van az életveszélyen?

A Denník N több forrásból is úgy értesült, hogy Robert Fico hasi, kéz-, és lábsérülést szenvedett, jelenleg a besztercebányai kórházban kezelik, meg is fogják műteni. Fico hivatalos Facebook oldala szerint a mentőhelikopterrel megérkezett egy Besztercebányai kórházba szállították, még mindig életveszélyes állapotban van, és a következő néhány órában valószínűleg műtéten esik majd át.

15:57 - Iratkozzon fel! 

Iratkozzon fel a Hetek megújult hírlevelére! Hetente egy csokorban ajánljuk különleges tartalmainkat, a legizgalmasabb interjúinkat, videóinkat, világnézeti és kiemelt cikkeinket.  EZEN A LINKEN TUD FELIRATKOZNI.

hetek hírlevél/viber

Legfrissebb online híreinkért csatlakozzon a Hetek belső Viber-csoportjához! Így nem kell órákat szörföznie a híroldalak között, tőlünk megkapja telefonjára a nap legfontosabb világnézeti tartalmait.  CSATLAKOZZON A CSOPORTHOZ EZEN A LINKEN.

15:54 - Ki volt az elkövető? 

Szlovák sajtóinformációk egymástól eltérő információkat adnak a merénylő személyéről: a JOJ TV szerint egy 71 éves lévai férfi lőtt, míg a Markíza középkorú férfit emleget. A korábban posztolt kép inkább az utóbbit támasztja alá. 

15:53 - Orbán Viktort sokkolta a támadás

Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Facebook-oldalán reagált arra a merényletre, amelyet elkövettek Robert Fico szlovák miniszterelnök ellen. 

15:45 - Von der Leyen is posztolt

Az Európai Bizottság elnöke elítélte a Robert Fico elleni támadást. Az erőszak ilyen cselekményeinek szerinte nincs helye a társadalmainkban, aláássák a demokráciát. "Gondolatban Ficoval vagyok és a családjával" - írta. 

 

15:43 - Itt az első fotó az elkövetőről

 

15:41 - Újabb felvétel Fico kimenekítéséről

 

15:34 - Fejen találták el egy szemtanú szerint

A DenníkN a helyszínen két személlyel is beszélt, akik Fico közvetlen közelében voltak, amikor a lövések eldördültek. Egyikőjük éppen kezet akart neki nyújtani, amikor fülsiketítő lövések dördültek. A miniszterelnök ezt követően földre rogyott, véres sérüléseket láttak a fején és mellkasán. A súlyosságát viszont nem tudta felmérni.

15:32 - A parlament ülését megszakították

"Ez a ti művetek" - ezt kiabálta a szlovák parlamentben Lubos Blaha smeres képviselő az ellenzékiek felé fordulva, mire kiabálással és szitkozódással válaszoltak. Ezt követően megszakították a parlament ülését. 

15:29 - Elítélték a támadást

Zuzana Caputová államfő élesen elítélte a miniszterelnök elleni "brutális és vakmerő" támadást. „Sokkolva vagyok. Robert Ficónak sok erőt kívánok ebben a kritikus pillanatban, hogy felépüljön a támadásból”.

 

15:25 - Mellkason és gyomron lőtték

A Plus7Dní információi szerint Ficot mellkason és gyomron érték a lövések. Mindez azután, hogy a kormányülés végével kiment az emberek közé. Ekkor kiabálta a sajtóértesülések szerint valaki: "Robo, gyere ide". Amikor odalépett hozzá, hogy kezet fogjon vele, akkor dördült el a lövés. 

 

15:23 - Felvétel a merénylet utáni első pillanatokról

 

15:19 - Fotó Fico meglövéséről

Sajtóértesülések szerint az elkövetőt a rendőrség azonnal elfogta, Fico-t pedig a helyi kórházba szállították.

 

15:15 - Meglőtték Robert Fico-t

A Denník N helyszíni tudósítója arról számolt be merényletet követtek el Robert Fico ellen. Lövéseket hallott, majd látta, ahogyan a testőrök felemelik Ficót a földről, autóba helyezték majd elvitték a kormány nyirbányai kihelyezett ülését követően.

Cikkünk frissül.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!