Remek ötletek újragondolt hidegtálakhoz (x)
Remek ötletek újragondolt hidegtálakhoz (x)

www.ordit.hu

2023. 07. 11.
A hidegtálakkal kapcsolatban hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy unásig ismerjük már őket, és nem tudnak újat mutatni. De vajon valóban így lenne? A következő cikkben bemutatunk néhány olyan modern és újragondolt hidegtál-variációt, ami feldobhatja az irodai bekészítéseket és a céges rendezvényeket is egyaránt.

Ez egy PR cikk

Hagyományos hidegtálak

Le kell szögezni, hogy a hagyományos hidegtálakkal a világon semmi probléma sincs. A legtöbb cég és szolgáltató kínálatában ott vannak, és még mindig hatalmas népszerűségnek örvendenek. Viszont ezeket az ízeket már unásig ismerjük, és amikor egy ilyen tálat látunk, nem tudunk túl nagy érdeklődéssel tekinteni rá, csupán nyugtázni a jelenlétét.

Ennél izgalmasabb hidegtálakra vágysz az irodai ebédrendeléshez? Keresd fel az Ordit.hu-t, és találd meg a legízletesebb variációkat az ismertebb ételek tekintetében is!

Olaszos sonkatál

A sonkatálak hazánkban leginkább húsvét környékén örvendenek hatalmas népszerűségnek, más időszakokban kevésbé kerülnek a középpontba. Egy kis mediterrán csavarral azonban elkerülhetjük, hogy az emberek fejben automatikusan hozzákapcsolják a tavaszi ünnepkörhöz.

Ezeken az olaszos sonkatálakon hangsúlyos szerephez jutnak a különböző krékerek, sajtfélék, és természetesen kihagyhatatlan elem az olívabogyó is. Ezekkel a tálakkal azért is jó számolni, mert nem igényelnek kifejezetten evőeszközöket, vagy nagy körítést, ugyanis könnyen fogyaszthatóak maszatolás nélkül. Kiváló választásnak bizonyulnak önmagukban, vagy akár előételként is.

Mártogatósok

A fingerfoodok valódi térhódításon estek át mostanság. Ezek igen jó alternatívát nyújthatnak, ha valamilyen egészséges ételt szeretnél felszolgáltatni a kollégáknak. A különböző hosszúra vágott zöldségek és hosszanti krékerek mellé igen változatos ízvilágú szószokat és krémeket lehet felszolgálni.

A mártogatósokkal nagyon jól variálható fogásokat tudtok kialakítani, ami akár tematikus lehetőségeket is rejthet magában. Rajtuk keresztül megismerkedhettek a nagyvilág ízeivel, vagy akár humoros összeállításokkal is színesíthetitek a szürke hétköznapokat.

Diétás változatok

A diéta alatt természetesen nem csak a súlyvesztéssel kapcsolatos törekvéseket kell érteni. Mivel az ételérzékenység egyre több embert érint, nem árt, ha számolsz vele, hogy a munkatársak között is szinte biztosan akad, akinek speciális szükségletei vannak az étkezés terén.

A rendelés előtt érdemes felmérni, hogy milyen különleges igényekre kell tekintettel lenni, és hogy mekkora mennyiséget kell belőle rendelni. Ha pedig olyasmiről van szó, mint a hús tudatos kerülése, akkor akár a többi munkatárs számára is tud  egy kis újdonsággal szolgálni a húsmentes fogás, amennyiben nyitottak az ilyen jellegű kezdeményezésekre. Ha fontosnak tartjátok a környezetvédelmet, közösen húsmentes napokat is tudtok szervezni ennek jegyében.

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!