Ez egy PR cikk
Le kell szögezni, hogy a hagyományos hidegtálakkal a világon semmi probléma sincs. A legtöbb cég és szolgáltató kínálatában ott vannak, és még mindig hatalmas népszerűségnek örvendenek. Viszont ezeket az ízeket már unásig ismerjük, és amikor egy ilyen tálat látunk, nem tudunk túl nagy érdeklődéssel tekinteni rá, csupán nyugtázni a jelenlétét.
Ennél izgalmasabb hidegtálakra vágysz az irodai ebédrendeléshez? Keresd fel az Ordit.hu-t, és találd meg a legízletesebb variációkat az ismertebb ételek tekintetében is!
A sonkatálak hazánkban leginkább húsvét környékén örvendenek hatalmas népszerűségnek, más időszakokban kevésbé kerülnek a középpontba. Egy kis mediterrán csavarral azonban elkerülhetjük, hogy az emberek fejben automatikusan hozzákapcsolják a tavaszi ünnepkörhöz.
Ezeken az olaszos sonkatálakon hangsúlyos szerephez jutnak a különböző krékerek, sajtfélék, és természetesen kihagyhatatlan elem az olívabogyó is. Ezekkel a tálakkal azért is jó számolni, mert nem igényelnek kifejezetten evőeszközöket, vagy nagy körítést, ugyanis könnyen fogyaszthatóak maszatolás nélkül. Kiváló választásnak bizonyulnak önmagukban, vagy akár előételként is.
A fingerfoodok valódi térhódításon estek át mostanság. Ezek igen jó alternatívát nyújthatnak, ha valamilyen egészséges ételt szeretnél felszolgáltatni a kollégáknak. A különböző hosszúra vágott zöldségek és hosszanti krékerek mellé igen változatos ízvilágú szószokat és krémeket lehet felszolgálni.
A mártogatósokkal nagyon jól variálható fogásokat tudtok kialakítani, ami akár tematikus lehetőségeket is rejthet magában. Rajtuk keresztül megismerkedhettek a nagyvilág ízeivel, vagy akár humoros összeállításokkal is színesíthetitek a szürke hétköznapokat.
A diéta alatt természetesen nem csak a súlyvesztéssel kapcsolatos törekvéseket kell érteni. Mivel az ételérzékenység egyre több embert érint, nem árt, ha számolsz vele, hogy a munkatársak között is szinte biztosan akad, akinek speciális szükségletei vannak az étkezés terén.
A rendelés előtt érdemes felmérni, hogy milyen különleges igényekre kell tekintettel lenni, és hogy mekkora mennyiséget kell belőle rendelni. Ha pedig olyasmiről van szó, mint a hús tudatos kerülése, akkor akár a többi munkatárs számára is tud egy kis újdonsággal szolgálni a húsmentes fogás, amennyiben nyitottak az ilyen jellegű kezdeményezésekre. Ha fontosnak tartjátok a környezetvédelmet, közösen húsmentes napokat is tudtok szervezni ennek jegyében.
(Fizetett PR cikk)